Accountant IJmuiden

Zoekt u een accountant in IJmuiden en omstreken?

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw boekhouding op orde te hebben. Niet alleen vanwege wettelijke verplichtingen, ook geeft het veel inzicht in uw huidige situatie en kan het helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen. Deze hebben invloed op de toekomst van uw ondernemer! Het is dus aan te raden om uw accountancy over te laten aan een ervaren accountant. Woont u in IJmuiden of omstreken, dan kunt u uitstekend terecht bij AdminKez Consultancy. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Boekhouding en online boekhoudprogramma’s
  • Salarisadministratie uitbesteden of laten controleren
  • Belastingaangiften, zoals inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Het opstellen van jaarrekeningen

Voor zowel ervaren als startende ondernemers

Wellicht bent u al een tijdje ondernemer en heeft u in de loop der jaren al veel geleerd op het gebied van administratie. Ook dan kunt u ons inschakelen om af en toe over uw schouder mee te kijken. Wij kunnen u dan adviseren over mogelijke verbeterpunten. Maar ook staan wij klaar voor startende ondernemingen. Wij weten als geen ander dat er bij starters een hoop fiscale verplichtingen komen kijken, wellicht komt u hier zelf niet helemaal uit en wilt u dit overlaten aan een accountant in IJmuiden of omstreken. Wij zorgen ervoor dat u een sterke start maakt waar u niet onzeker over hoeft te zijn!

Accountant IJmuidenNeem contact op

Kortom, wij bieden oplossingen op maat aan voor iedere ondernemer. Tevens kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en een snelle service. Omdat u bij ons één vast contactpersoon krijgt toegewezen, kunt u direct uw vragen stellen en ontstaan er geen onduidelijkheden. Reden genoeg dus om langs te komen bij de accountant te IJmuiden, wij nemen graag uw specifieke situatie met u door!

   Contact  Offerte aanvragen